KONTAKTA MIG


- om du har frågor om produkterna eller om du behöver hjälp med att hitta de rätta produkterna för just din hudtyp.

OM HUDVÅRDSERIERNA

Dr. Spiller är ett tyskt hudvårdsmärke som grundades 1960. Basen i produkterna är rent källvatten tillsammans med naturliga ingredienser. Dr Spiller utvecklar högeffektiva och innovativa produkter med det yttersta målet att stödja hudens naturliga funktioner, genom så kallad biomimetisk hudvård.


Produkterna finns idag i över 50 länder och varje år produceras 2,5 miljoner produkter.

Resultat kombineras med en mjuk skön känsla och härlig doft. Med en egen fabrik i södra Tyskland och ingredienser i första hand hämtade från närområdet samt källvatten från bergen runt om, får du en produkt av riktigt hög kvalité.


Dr Spiller lägger mycket tid på forskning och i sortimentet finns produkter för alla hudtyper och hudtillstånd. Med allt från djupgående ampuller, serum, geléer, crèmer till masker och peeling får du resultat som inte bara känns utan även syns på huden!

Dermaceutic grundades 2002 med den starka tron ​​att vetenskapen är hudens naturliga allierade. Med ursprung från ett samarbete mellan franska dermatologer, är Dermaceutic nu det främsta kemiska peeling-märket i Frankrike och har fört sin kunskap inom kraftfulla formuleringar till cosmeceutical-industrin.


Dermaceutic höjer hudvårdsstandardern med den senaste vetenskapliga tekniken och expertisen och genom att leverera exceptionella resultat för varje individs hud. Oavsett hudproblem eller estetiska förfaranden är alltid uppdraget att tillhandahålla rätt kombinationer av aktiva ämnen i de mest effektiva koncentrationerna.


Dermaceutic strävar efter att behålla positionen som expert inom estetisk dermatologi genom passionen för vetenskapliga upptäckter och med en omättlig nyfikenhet för hudvetenskap. Det här är skintelligent vetenskap.

MASQ+ sheet masks har snabbt blivit en succé och fått flera nomineringar i tävlingar. MASQ+ är en serie återfuktande ansiktsmasker fulladdade med aktiva ingredienser för olika hudtyper och behov. Masken är skräddarsydd och placeras enkelt över ansiktet. Du behöver varken smörja in eller tvätta bort något. Luta dig tillbaka och njut!


Finns för både professional use och home use. MASQ+ är utvecklade och anpassade efter nordiskt klimat och hudtillstånd och innehåller därmed mycket återfuktande och lugnande ingredienser.


MASQ+ är en skräddarsydd cellulosa mask (sheet mask) som innehåller 23-25ml aktivt serum. MASQ+ är anpassade efter nordiskt klimat och hudtillstånd, även formen på masken är anpassad för att ge optimal passform.

Clear Start är en produktserie från Dermalogica som behandlar ung hud med en kombination av kraftfullt renande och lugnande ingredienser som balanserar hudens naturliga mikroflora och pH-värde.


Med det bästa av naturens egna ingredienser tillsammans med avancerad hudvårdsteknologi, är produkterna snälla mot din hud men samtidigt tuffa mot ovälkomna pormaskar och blemmor.


Clear Start-serien passar för dig som just börjat få problem med huden och du kan använda produkterna ända upp till du är 20+.

Clear Start är en del av det välkända hudvårdsmärket Dermalogica, som utvecklar produkter och professionella behandlingar för naturlig hudhälsa.

Xlash är ett ögonfransserum som gör dina fransar längre, starkare och fylligare med hjälp av växtstimulerande ingredienser. Serumen är också berikade med välgörande mineraler, antioxidanter och aminosyror som hjälper ögonfransarna att växa.NAGELVÅRD

Ge dina naglar samma omsorg som ditt ansikte så lägger du grunden för friska, starka, flexibla och naturliga naglar. 


Vi har produkterna du behöver för att hålla dina naglar i fin form. Se vårt sortiment.

Att ge bort presentkort är den perfekta presenten i alla lägen och många gånger också räddaren i nöden när du är ute efter en sista minuten-present. Vad som gör presentkort så bra är att du slipper fundera på exakt vad du ska köpa, då mottagaren själv kan välja och vraka, mellan både behandlingar och produkter.

PRESENTKORT