salong

OM OSS

Irene

Auktoriserad Hudterapeut

PMU-artist

SPA-terapeut

Nagelteknolog

Hudhälsan har funnits sedan 2017 och jag som  äger salongen heter Irene. 


Hud- och skönhetsvård ligger mig varmt om hjärtat och till mig ska du kunna komma och få vägledning mot en bättre hudhälsa. Jag är din lokala skönhetsexpert och har många nöjda och återkommande kunder även långväga ifrån.


Jag utbildade mig till auktoriserad* hudterapeut och SPA-terapeut 2015 och har från första dagen i utbildningen inte ångrat en sekund av mitt yrkesval! Jag har en enorm passion för hela skönhetsbranchen och håller mig hela tiden uppdaterad med fortbildningar inom olika områden.


Jag är diplomerad nagelterapeut sedan 2013. För mig är det enormt viktigt med säkra och proffessionella produkter att arbeta med och därför använder jag mig uteslutande av några av de mest högklassiga produkterna på marknaden. Detta gäller både hudvård, makeup och nagelskulptering.


Jag är naturligtvis medlem i branchorganisationen SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och innehar behandlingsskadeförsäkring för din trygghet.


skönhetssalong

Julius


Julius är ett nytt ansikte på hudhälsan och har arbetat på salongen som herr -och barnfrisör sedan september 2023. Mer info kommer inom kort.

*Endast medlemmar i SHR får kalla sig auktoriserade.


SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.


Du som kund kan således känna dig trygg när du väljer en hudterapeut som är medlem i vårt förbund. SHR representerar den svenska sektionen i CIDESCO. CIDESCO har som främsta uppgift att ta tillvara och utveckla standard och kvalitet inom hudterapeutyrket och närliggande branscher. CIDESCO sektion Sverige är den tredje största sektionen efter Japan och Kina.


Vårt emblem är din trygghet – välj en hudterapeut som är medlem i SHR.